Servis kolesa ob koncu kolesarske sezone

Servis kolesa ob koncu kolesarske sezone

Servis ob koncu kolesarske sezone ( Jo je res sploh kdaj konec? Pustimo to debato za drugič…)

Zakaj je potrebno redno servisiranje?

Zato, da se komponente in deli redno čistijo in vzdržujejo. S tem pripomoremo k daljši življenski dobi kolesa. Ob kolesarjenju v vseh vremenskih pogojih je to še kako pomembno, saj lahko voda, prah in blato hitro poškodujejo vrteče oziroma gibljive dele kolesa.

Tukaj nastopimo mi, saj vam kolo očistimo, pregledamo in namažemo, po potrebi pa še kaj nastavimo ali popravimo.

Zakaj servis ob koncu sezone?

Najprej zato, da se izognete spomladanski gneči. Vsak, ki je bil spomladi že pri nas, ve da je takrat norišnica. Saj zmoremo, vendar za vse nas je bolje, da ta večja servisna opravila naredimo prej in v miru. Tako bo tudi vaše kolo pripravljeno, ko bodo posijali prvi spomladanski žarki. Dobro pa je tudi, da kolo po sezoni pregledamo, če je kaj potrebno zamenjati, saj so se roki dobav v koronskih časih izjemno podaljšali, tudi do 650 dni! Da, prav ste prebrali.

Zakaj na servis k nam namesto da to storiš sam?

Marsikdo zna kaj postoriti sam, marsikomu je tudi v veselje. Ker pa se stvari v kolesarstvu nenehno spreminjajo, prihajajo novosti, novi standardi, nova orodja in novi postopki dela, je bolje, da kolo pripeljete k nam. Verjemite, mi smo videli že marsikateri problem in popravili že marsikaj. Imamo pa tudi denarnici prijazne cene servisnih storitev.

Tako predlagamo, da v zimskem času pripeljete kolo na redni ali generalni servis, da vas spomladi nič ne more presenetiti.

Popravljamo vse tipe in znamke koles, tudi tiste, ki jih mi ne prodajamo. Naši serviserji se redno izobražujejo in najprej poskušajo popraviti vsako stvar, šele če je komponenta res dotrajana ali zdelana, jo zamenjajo.

Pri nas najdete tudi veliko rezervnih delov, če pa kaj nimamo pa naročimo. Ker tudi samo radi vozimo kolo, vemo, da je muka biti brez njega. Zato se potrudimo, da enostavne stvari rešimo takoj (npr. menjava zavornih oblog), počaka se le da zaključimo kolo, ki je trenutno v delu. Če pa je popravilo malce bolj zahtevno, pa je končano naslednji dan oziroma najkasneje v 2-3 dneh.

Za servis se načeloma ni potrebno naročiti, vi pripeljete, mi pa popravimo.

Ob koncu kolesarske sezone vam nudimo generalni servis kolesa po nižji ceni – kar 20% popust.

Hvala za zaupanje, se vidimo pri nas ali pa na kolesu!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *