Splošni pogoji poslovanja

1.0 Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne trgovine www.blokada.si so skladni z Zakonom o varstvu potrošnikov. S spletno trgovino upravlja podjetje BLOKADA, JURE SAVIOZZI S.P., Mestni trg 5B, 1420 Trbovlje, smo davčni zavezanec SI17037387. BLOKADA, JURE SAVIOZZI S.P. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.blokada.si kadarkoli, vsi pogoji pa so zavezujoči za kupce. V poslovni register smo bili vpisani 11.9.2012, s številko vpisa: 316-12-004477-2012/2. Za vsa vprašanja smo na voljo na emailu: blokada.trbovlje@gmail.com

2.0 Varstvo osebnih podatkov

Vsi osebni podatki bodo uporabljeni izključno za postopke sprejema naročil in dostave, ter se bodo z vašim soglasjem uporabljali za obveščanje o novostih.

3.0 Cene

Vse cene v spletni trgovini www.blokada.si so v EUR in vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV), katerega plačilo je obvezno, ter vključeno v ceno posameznega izdelka. Vse cene veljajo ob potrditvi naročila s strani www.blokada.si. Pridružujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene v spletni trgovini www.blokada.si ne vključujejo stroškov poštnine, razen če ni drugače definirano.

4.0 Registracija

Za uporabo in nakup izdelkov preko spletne trgovine je potrebna registracija uporabnika.

5.0 Dostava

Blago kupljeno v naši spletni prodajalni www.blokada.si bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji. Dostava kupljenega blaga izven Slovenije se zaračuna dodatno. Za blago zaračunamo dostavne stroške v vrednosti 3,50 €. V Sloveniji pod zneskom nakupa 99,00 €, ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila, za nakup nad 99,00 € poštnino krijemo mi. Večino naših izdelkov bomo odposlali še isti delovni dan oziroma največ tri delovne dni po prejetem naročilu (izdelke iz skladišča največ pet delovnih dni). Če artiklov ni na zalogi, vas bomo obvestili in poskušali najti ustrezno rešitev. V primeru, da je izdelek, katerega ste naročili pravkar pošel, vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Naročene artikle vam bomo dostavili s storitvijo Pošte Slovenije ali s kurirskimi službami s katerimi poslujemo. Po predhodnem dogovoru s ponudnikom, pa je mogoč tudi osebni prevzem.

6.0 Naročila

Željene artikle dodajte v košarico, po končanem pregledovanju pa poglejte v nakupovalni voziček. Preverite ali ste izbrali pravilne artikle, če ne jih lahko odstranite iz nakupovalnega vozička. Če ste z izbiro zadovoljni, nadaljujte na blagajno. Tukaj izpolnite vse manjkajoče podatke in zaključite z nakupom. Prejeli boste elektronsko sporočilo o stanju vašega nakupa. Podatki o oddanem naročilu oziroma pogodba o sklenjenem nakupu so shranjeni pri BLOKADA, JURE SAVIOZZI S.P.. Dosegljivi so v podatkovni bazi našega podjetja (do nje lahko pridete osebno z obiskom trgovine ali po emailu).

7.0 Načini plačila

Artikle naročene v spletni trgovini www.blokada.si je mogoče plačati gotovinsko po povzetju ali s plačilom po predračunu, ki vam ga pošljemo na e-mail. Kolesa lahko kupite le s plačilom po predračunu.

8.0 Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom.

9.0 Možnost vračila blaga

V kolikor Vam prejeti izdelki ne ustrezajo, jih nerabljene, nepoškodovane, v originalni embalaži in skupaj s kopijo računa v roku 15 dni vrnite na naš naslov, mi pa Vam bomo vrnili denar. Denar za vrnjeni izdelek boste v roku 15 delovnih dni prejeli na Vaš TRR.

10.0 Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Za dodatne informacije in pojasnila smo Vam na voljo vsak delavnik od ponedeljka do petka, od 10.00 do 18.00 ure, ter sobote od 9.00 do 13.00 ure na: blokada.trbovlje@gmail.com

11.0 Dostopnost podatkov

Kot upravljavec spletne trgovine jamčimo, da bomo skrbno ažurirali ponudbo in kupcu vselej posredovali zakonsko določene podatke kot so identiteta podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti artiklov, pogoje dobave oziroma dostave prodajnih artiklov, jasno in nedvoumno določene cene, načine plačila in dostave, roke, v katerih je še možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop ter podatke o odgovorni kontaktni osebi, ki bo na voljo za vsa dodatna pojasnila ter pomoč pred nakupom, med nakupom in tudi po nakupu.

12.0 Splošni pogoji uporabe storitev Leanpay

Povezava: https://app.leanpay.si/terms-of-use

13.0 Odveza odgovornosti

Ponudnik po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočiti preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

14.0 Pritožbe in reševanje sporov

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo. Vse pritožbe in reklamacije sprejemamo pisno na e-naslov ali po klasični poštni na naslov ponudnika. Ponudnik si bo prizadeval, da vse nastale spore reši sporazumno, saj bo ta na način hitreje do želenih rezultatov in sporazumov. Ponudnik bo v vseskozi obveščal kupca o poteku reševanja spora tem mu sporočil roke v katerih bo obravnaval pritožbo. V kolikor sporazumni dogovor ne bo mogoč, je zanj pristojno okrajno sodišče v Trbovljah.