GoPro športna kamera HERO7 Black

GoPro športna kamera HERO7 Black

RECHARGAEABLE BATTERY

RECHARGAEABLE BATTERY

GoPro Hero 8 Black

Neomajna s HyperSmooth 2.0 stabilizacijo in vgrajenim nosilcem je kamera HERO8 tista, ki jo morate imeti.

449,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
CHDHX-801-R
GoPro Hero 8 Black je na voljo za nakup v korakih po 1

Kamera GoPro HERO 8 Black je najbolj vsestranska, neomajna GoPro kamera do sedaj. Zaradi dovršenega dizajna jo preprosto lahko spravite v vsak žep, preprosta je tudi menjava nosilcev zahvaljujoč vgrajenima poklopljivima jezičkoma. Z dodatnim adapterjem Media Mod, jo lahko opremite z osvetlitvijo, profesionalnim mikrofonom in celo s še enim dodatnim zaslonom. Potem je pa tu še HyperSmooth 2.0 stabilizaicja in neverjetni 8x slow-mo posnetek.

GoPro Hero 8

GoPro Hero 8 vas bo navdušil z novim dizajnom, zaradi katerega je bolj praktičen za prenašanje naokrog. Zamenjava baterij bo zdaj še hitrejša in lažja, leča pa je zdaj še 2 x bolj odporna na udarce.

Vlogerji, ustvarjalci filmov in različnih videoposnetkov bodo zdaj zmogli še več – s hitrim nalaganjem pripomočkov kot so bliskavice, mikrofoni, LCD zasloni in podobno. Samo dodajte opcijo Media Mod in razširite svoje zmožnosti.


HyperSmooth 2.0

Športna kamera Hero 8 ponuja kar tri stopnje stabilizacije – On, High in Boost. Izberite tisto, ki jo potrebujete. Pridobite najširši možen pogled ali pa ga povečajte do najboljšega videoposnetka, kadarkoli možnega s Hero kamero. Poleg tega HyperSmooth deluje z vsemi ločljivostmi in hitrostjo sličic ter ima funkcijo izravnave obzorja v aplikaciji.


TimeWarp 2.0

Med premikanjem boste lahko zajeli super stabilizirane videoposnetke s časovnim potekom. TimeWarp bo samodejno prilagodil hitrost glede na gibanje, zaznavanje scene in osvetlitev. Učinek lahko celo upočasnite na realni čas in uživate v čudovitih trenutkih. Z enim dotikom boste posnetek lahko vrnili v povečano hitrost.


Izboljšani videoposnetki

Svoje najljubše trenutke lahko pričnete beležiti že 1,5 sekunde pred in po začetku posnetka in tako na koncu izberete najboljše. Z 12 MP in izboljšanim HDR boste lahko zajeli vrhunske fotografije tako v mirovanju kot v gibanju. Fotografije bodo čudovite tudi na območju z malo svetlobe. Zamegljenost je zmanjšana, podrobnosti pa neverjetne. Vrhunske posnetke boste lahko ustvarjali tudi ponoči.

Uokvirjanje posnetka še nikoli ni bilo tako enostavno. Preklapljali boste lahko med ozkim, linearnim, širokim in super pregledom.


Enostavno deljenje posnetkov

GoPro vam omogoča tudi prenašanje posnetkov v živo na družbenih omrežjih preko aplikacije GoPro. Posnetke boste lahko hkrati shranili na SD kartico in jih pozneje ponovno pogledali. 

Navdušil vas bo tudi glasovni nadzor, s katerim lahko kamero tudi vklopite, če je izklopljena. Kamera prepozna 14 glasovnih ukazov. 


Praktične prednastavitve

Poskrbljeno je za zmanjšanje okoljskega hrupa. Uživali boste v bolj jasni in čisti kakovosti zvoka. Posebna lokacija mikrofona in izboljšan algoritem bosta aktivno filtrirala hrup vetra in ostalega. 

Način RAW zagotavlja izjemno prilagodljivost v vseh načinih in je na voljo tudi za časovni zamik.

Hero 8 ima številne video prednastavitve za standardne, aktivne, kinematografske in SlowMotion posnetke. Lahko ustvarite tudi prednastavitve po meri za hiter dostop do največkrat uporabljenih funkcij. 


  • 4K@60fps, 2.7K@120fps, 1080p@240fps
  • Hyper Smooth 2.0 stabilizacija videa
  • 12MP @ 30 slik/sekundo
  • vgrajeni 5GHz Wi-Fi, Bluetooth in GPSNapišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GoPro Hero 8 Black