Cestno kolo Focus Izalco Race 9.8 Disc 2020

Cestno kolo Focus Izalco Race 9.8 Disc 2020

Scott Cestno kolo Addict RC 30 2020 yellow

Scott Cestno kolo Addict RC 30 2020 yellow

Cannondale Kolo Synapse Carbon Disc Ultegra

2.999,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Cannondale Kolo Synapse Carbon Disc Ultegra
Cannondale Kolo Synapse Carbon Disc Ultegra je na voljo za nakup v korakih po 1

Cannondale Synapse Carbon Disc Ultegra je lahko, togo, hitro in presenetljivo udobno cestno kolo. Prava izbira za ceste, makedam in dirke, ki kljub svoji Endurance geometriji vzbudi željo po tekmovanju. Na Synapse kolesu boš lahko užival v dolgih in epskih vožnjah.

Sestavljeno na Cannondale BallisTec karbonskem okvirju se lahko pohvali z neverjetno togostjo, trpežnostjo in lahkotnostjo. Popolna mešanica  je sestavljena v popoln dizajn. Kolo Synapse ti omogoča, da se lahko odpelješ kamor želiš. Na amatersko tekmo, kjer ti kolo s svojo asimetrično geometrijo in optimizirano obliko cevi omogoča lahkotno vzpenjanje in sprint, ali na nedeljske kolesarske ture, kjer ti navkljub tekmovalnim karakteristikam ponuja dovolj sproščen in neagresiven položaj telesa za udobje. Za še boljše vodenje in nadzor na cesti poskrbi SAVE tehnologija, ki absorbira mikro vibracije s podlage in omogoča udobno vožnjo.
Sedežna cev je asimetrično razklana za širok 73mm BB30A kar zagotavlja največjo togost z minimalno težo. Odstranljivi nosilec blatnika na zadnjem delu pa omogoča zaščito, ko jo rabiš.

Sestavne komponente, ki krasijo Synapse kolo so Shimano Ulterga prestavni sistem za nemoteno, tiho in hitro prestavljanje. Okvir seveda omogoča tudi namestitev Di2 komponent. Shimano Ultegra hidravlične disk zavore v kombinaciji z odličnimi Vittoria Zaffiro Pro Bright plašči ter Fulcrum Racing 600 DB obroči pa bodo poskrbeli za maksimalno varnost. Z integrirano napeljavo kablov je izgled Synapse kolesa seveda še lepši. Za spremljanje napredkov, prevoženih razdalj, hitrosti ter vsebuje vse podrobnosti o tvojem kolesu in še veliko več ti omogoča integriran senzor na kolesu, kjer se preko Cannondale aplikacije povežeš s svojim kolesom na povsem nov in inovativen način.

Synapse je najboljše vsestransko Cannondaleovo cestno kolo.

Okvir:
BallisTec Carbon, Di2 ready, notranja napeljava žic, SAVE, BB30a, flat mount disc, 12mm thru axle

Vilica:
BallisTec Carbon, SAVE, integriran krmilni ležaj, 12x100mm hitri zapenjalec, notranja napeljava

Oprema:
Shimano Ultegra GS, 11 prestav (zadnji menjalnik) / Shimano Ultegra, braze-on (prednji menjalnik) / Shimano Ultegra hydro disc, 2x11 (prestavne ročke) / 22 prestav

Zavore:
Shimano Ultegra hidravlične zavore, 160/160mm RT30 rotorja

Gonilka:
Cannondale 1, BB30a, 50/34

Zadnji verižniki:
Shimano 105, 11-34, 11 prestav

Sedežna opora:
Cannondale 3, 6061 Alloy, 25.4 x 350mm (46-56), 400mm (58-61)

Obroči:
Fulcrum Racing 600 DB, Alloy clincher, 26mm deep

Plašči:
Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700x30c

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Cannondale Kolo Synapse Carbon Disc Ultegra